Workshops

Ik geloof erin dat je binnen een groep veel leert over jezelf: wie je bent, waar je krachten liggen en hoe je jouw kwaliteiten bewuster in kunt zetten.

Workshops

Soms is het fijn om samen met anderen een ontwikkeltraject aan te gaan. Ik bied workshops aan die ik binnen een organisatie geef. Medewerkers kunnen zich ervoor inschrijven en zo samen met hun collega’s een ontwikkeltraject ingaan. Ik geloof erin dat je binnen een groep veel leert over jezelf: wie je bent, waar je krachten liggen en hoe je jouw kwaliteiten bewuster in kunt zetten.

Workshop selfcare voor mantelzorgers
(Kort intensief traject)

Heb je naast je baan ook belangrijke zorgtaken voor naasten? En lukt het je soms moeilijk om daar een juiste balans in te vinden? Dan is het goed om wat meer selfcare (zelfzorg) te ontwikkelen.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: bewustwording van je rol, delen van ervaringen, ondersteuning vanuit de overheid of de organisatie waarin je werkt. We kijken ook naar een stuk communicatie: het onderwerp mantelzorg bespreken met je leidinggevende of collega's, op een vriendelijke wijze je grenzen aangeven en praten over je gevoelens. Daarnaast is er ook aandacht voor ontspanning en hoe jij daarvoor zorgt.

Selfcare voor mantelzorgers is een kort traject van 2-3 bijeenkomsten binnen jouw organisatie met een vaste groep van max. 8 personen.

Ik was in eerste instantie bang dat het een soort klaagzang zou worden. Maar niets was minder waar! Ik heb veel geleerd over mijzelf, over wat er mogelijk is aan ondersteuning op mijn werk én ik heb veel warme lieve mensen ontmoet.