Jouw coachvraag

In mijn coaching gaat het om jou en je plek binnen de organisatie.

Leren 'nee' zeggen

"Op school is er altijd wel wat aan de hand: kinderen die extra aandacht nodig hebben, boze ouders die verhaal komen halen of gedoe in het docententeam. Ik kom amper aan gewoon lesgeven toe! Ik zou zo graag meer willen focussen en wat vaker ‘nee’ willen zeggen. Maar hoe?"

Jouw Coachvraag

Je hebt je werk altijd met plezier gedaan. Het voelde als passend en zinvol. Toch loopt het de laatste tijd niet helemaal soepel. Je ervaart stress gerelateerde klachten, waardoor je niet meer krachtig in je werk staat. Jouw vraag kan dus onder andere gaan over:

  • omgaan met werkdruk
  • het vinden van balans in werk en privé
  • assertiviteit en grenzen aangeven
  • ervaren van zinvol werk

Wat je vraag ook is en in wat voor organisatie je ook werkt, je zit vast en je wilt graag weer energiek in je vel zitten. Je wilt weer de regie hebben over je werk en daardoor meer balans en vitaliteit ervaren.

Uniek aan mijn werkwijze? In mijn coaching gaat om jou en je plek binnen de organisatie. Door mijn systemische aanpak kijk ik naar jou, naar wat je vroeger gevormd heeft en wat voor effect dat heeft op je huidige werksituatie. Voor mij sta jij steeds centraal.

Ik werk in een mooie organisatie met een fijne cultuur. Toch heerst er op ons secretariaat vaak onvrede. Ook ik ervaar veel druk en hectiek. Hierdoor verloopt mijn communicatie naar collega’s en klanten niet altijd even vriendelijk en effectief. Hoe kan ik dat anders gaan doen?