Over mij

In mijn coaching help ik je om meer naar jezelf te kijken. Om jezelf en je kwaliteiten centraal te zetten. Ik wil jou helpen om te ontdekken wie je (nog meer) bent en hoe je jezelf vanuit je kracht centraal kunt zetten.

Over mij & mijn werkwijze

De mens en zijn werk hebben me altijd al beziggehouden. Als geen ander weet ik hoe lastig het is om de balans tussen werk en privé in evenwicht te houden. Door mijn jarenlange ervaring als HRM-adviseur heb ik met vele lastige werksituaties te maken gehad. Steeds was het dan de kunst om samen met een medewerker en leidinggevende tot een positieve oplossing te komen. Het coachen van beide partijen vind ik daarin zo waardevol dat ik dit nu doe in mijn eigen praktijk. Pas als beide partijen zich inzetten voor ontwikkeling kan er een blijvend positief resultaat bereikt worden.

In mijn coaching help ik je om meer naar jezelf te kijken. Om jezelf en je kwaliteiten centraal te zetten. Mijn basisgedachte: ik wil jou helpen om te ontdekken wie je (nog meer) bent en hoe je jezelf vanuit je kracht centraal kunt zetten.

We gaan dit avontuur samen aan. We kijken naar je huidige patronen: welke zijn helpend en welke juist belemmerend? Wat voor invloed heeft je omgeving gehad op je ideeën over jezelf? Maar ook organisatiepatronen kunnen van invloed zijn op jouw situatie. Passen ze nog of is er iets anders nodig? En waar heb jij dan invloed op en hoe zou je dat in kunnen zetten? En wat kan je leidinggevende doen?

Als we met elkaar aan de slag gaan dan nemen we daar de tijd voor. Ik wil jou en je situatie graag leren kennen. In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we jouw situatie en de zaken waar je tegen aan loopt. Op basis van dit gesprek maak ik een voorstel waarmee we aan de slag gaan.